Ново дарение за Бургаския музей

13 Nov

Ново дарение за Бургаския музей

Второ дарение за седмица получи Регионалният исторически музей Бургас (РИМ Бургас) в рамките на Дарителската си кампания.

Първа инвестиционна банка АД дари на музея 5 бр. компютри. Те ще намерят своето приложение както за нуждите на текущите образователни дейности на четирите музейни експозиции – за прожекции на документални филми, презентации, така и в ежедневната работа на музейните специалисти.

РИМ Бургас изразява своите най-големи благодарности към екипа на Първа инвестиционна банка, за отношението му към българската култура и опазването и съхраняването на културните ни ценности, и се надява и на бъдещи съвместни проекти. Не можем да не отбележим и не се възхитим на незабавната съпричастност на екипа на банката към нужните на Бургаския музей технически средства.

Дарителската кампания „Есен 2014” на РИМ Бургас ще продължи до края на календарната година. Набраните средства и даренията в натура ще бъдат използвани според волята на дарителите, които могат да ползват данъчни облекчения и по смисъла на Закона за меценатството - с парите, платени за култура, може да се намали с до 15% данъчната основа. Повече информация за това има на страниците на НАП и РИМ Бургас от меню "[url=http://www.burgasmuseums.bg/index.php?tab=home&page=donate&lang=bg]Стани наш Дарител[/url]"

Тагове:

Comments

comments powered by Disqus